Международна Научна Конференция „Изкуствен Интелект И Електронно Лидерство” – AIEL-2020

На 15 октомври 2020 г. в „Пловдив Тех Парк“ в зала „Ивент център“  ще се проведе Ежегодната Международната научна конференция  „Изкуствен интелект и Електронно лидерство” – AIEL-2020.

Форумът ще събере заедно специалисти, учени, преподаватели и докторанти, както и всички, които желаят да научат повече за развитието на изкуствения интелект и принципите на е-лидерството.

Пленарен доклад на тема „Основи и приложение на изкуствения интелект“ ще изнесе професор д-р Тарун Кумар Шарма, ръководител на катедра по компютърни науки в Shobhit Universiry Gangoh, New Delhi, Индия.

Гост лектор, отново от Индия е и проф. Мани Мадасуами,  председател на Център за земеделска информатика и изследвания в областта на електронното управление  (CARIS) и на Институт по инженерство и технологии Shobhit, Меерут, Утар Прадеш. Той ще ни запознае с Дигитализацията на селското стопанство в Индия: Приложение на IoT, роботика и информатика за установяване на фермата 4.0.

В Програмата на Конференцията са включени и представители на българската наука и бизнес с интересни и много актуални теми свързани с приложението на изкуствения интелект.

Предвид пандемичната обстановка породена от глобалното разпространение на заразата от COVID-19, Конференцията ще се проведе онлайн – чрез платформата ZOOM и присъствено – в Ивент център “Махатма Ганди”, който се намира в сградата на Пловдив Тех Парк (ул. “Вълко Шопов” №14).

За физически присъстващите гости и лектори са осигурени лични предпазни средства и обстановка отговаряща на изискванията на Министерството на здравеопазването на Република България.

Заповядайте!
Вход свободен!

От ТУК може да изтеглите поканата

От ТУК може да изтеглите програмата

From HERE you can download the invitation

About The Author

Leave Comment