Геймърски компютър Digital Storm Bolt 3

Digital Storm Bolt 3

Геймърски компютър

digital-storm1

Digital Storm Bolt 3 е съвкупност от мощност и стил. Той осигурява дори и на най-запалените геймъри изживяването което търсят, но на далеч по-ниска цена от конкурентните марки.

digital-storm2

Digital Storm Bolt 3 се предлага в различни конфигурации, насочени към различни бюджети. За цената от 1,760$, компютърът разполага с Intel Core i5, Nvidia GeForce GTX 960, а за 3,166$ ще разполагате с процесор Intel Core i7-6700K, бързи Nvidia GeForce GTX 970 графики, 8GB RAM и 1TB 7,200-rpm хард диск.
Страничният панел на Bolt 3 се сваля без никакви инструменти и така подмяната на компоненти е по-лесна от всякога.

 Digital Storm Bolt 3 разполага с напреднало персонализирано охлаждане.
Системата за доставяне и изпускане на въздуха е в двойка с течно охлаждане, което съчетава помпа, резервоар, и индикатор за нивото на течността в едно компактно устройство. Ексклузивното HydroLux контролно табло автоматично регулира скоростта на вентилатора чрез наблюдение на стратегически разположени температурни сонди.Насладете се на ново ниво на специализиран контрол на температурни графики в реално време, термично свързано LED осветление, както и оптимизиране на въздушния поток.digital-storm3
Без значение коя конфигурация ще изберете може да играете на най-новите заглавия игри, a компютърът дори няма да усети затруднение.