Уеб дизайн

Изработка на сайт, съобразен със вашите изисквания и вкус. Респонсив дизайн, пригоден за всяко едно устройство!

Поддръжка

Поддръжка и отстраняване на проблеми в софтуера и хардуера на вашите компютри, за вашия дом или офис!

Обучения

Модерни и иновативни курсове и обучения по компютърни технологии и информатика, съвместно с колеж “Омега“ и ИИХТ – Пловдив

Хостинг

Ако търсиш дом за своя проект, ние с радост ще бъдем ваш домакин! Разгледай нашите хостинг услуги и вземи желаната на момента!

 

Защо да изберете нас?

Вие имате идеи, ние ги реализираме!
Бизнесът в днешно време се развива толкова бързо, колкото и технологичните иновации. Конкуренцията е огромна и само една погрешна стъпка или неправилно взето решение са потенциална заплаха за вашия бизнес. За да може да бъдете конкурентноспособни е необходимо хората да знаят за вас и с какво се занимавате. Към какво се стремите, по какъв начин бихте могли да задоволите потребностите им.
Ние предлагаме изработка на сайт с респонсив дизайн, или буквално преведено – “адаптиран“ дизайн. Това позволява на вашия уебсайт да разбере от какво устройство го посещава даден потребител, като се адаптира според неговата резолюция – било таблет, смартфон, лаптоп или настолен компютър. Сайтовете които създаваме са отлично оптимизирани за търсачките с цел постигане на най-добри резултати при търсене. Техническата поддръжка е по всяко време. Ето защо ние от ИТ Академия работим за вас, за вашия бизнес и за вашите клиенти!

Нашите разумни цени, определени според качеството на всеки проект

 

Поръчвайки изработка на сайт от нас, вие получавате:

Изпрати запитване или попитай за оферта