Обучения

Начало » Обучения

ОЧАКВАЙТЕ!

• Обучения по модерни и иновативни ИТ специалности, съвместно с ЧПК „Омега“ и  Индийски институт по хардуерни технологии.

• Безплатни курсове за деца и възрастни в областта на информационните технологии.

Безплатна първа учебна година!

Компютърни мрежи

Компютърните мрежи са един много важен аспект на всяка компания, която познавате. Всъщност мрежите са от изключително значение в съвременната ИТ Ера! Една кратка загуба на връзка между два LAN кабела може да причини ужасно много вреди на предприятието.
За да е възможно гарантирането на гладко споделяне на информация и ресурси между различните компютърни системи, всяка една компания има нужда от добре обучени специалисти, способни да инсталират, поддържат и работят с мрежови системи, а също така да разбират и могат да приложат нови технологии като SDN и IT (Internet of Things).

компютърни мрежи
обучения

Графичен дизайн

Като графичен дизайнер ще трябва да слушате клиентите и да разбирате техните нужди преди вземането на решения за проектиране.

Графичният дизайнер работи върху различни продукти и дейности, като например уеб сайтове, реклама, книги, списания, плакати, компютърни игри, опаковката на продукта, експозиции и изложби, фирмени комуникации и корпоративна идентичност, т.е. дава на организациите визуална „марка“.

Работата се извършва в съгласие с клиента, творческия директор или акаунт мениджъра, развивайки творчески идеи и концепции. Най-подходящите средства и стил трябва да се подберат, така че да се постигнат целите на клиента.

Работата изисква творчески усет, актуални знания за софтуерната индустрия и професионален подход към време, разходи и срокове.

Интериорен дизайн

Една част художник, една част бизнес професионалист и една част диригент, интериорен дизайнер е повече от един човек с едно око, сътворяващ красота. От скициране, проектиране и организиране на красиви пространства, до закупуване на мебели и домакински принадлежности, всичко това води до удовлетворение от кариера в интериорния дизайн. А работата в тази област може да предостави възможности да пътувате и работите с най-различни хора. Интериорните дизайнери трябва да могат да управляват хора, бюджети и взаимоотношения с клиенти – всичко това, докато проектират пространства, които са атрактивни, функционални, и отговарят на строителните изисквания, както и тези за безопасност.

обучения
comic_book

Роботика

Роботиката е клон на техниката, машиностроенето, електроинженерстовото и информатиката, в който са включени дизайна, строежа, управлението и приложението на роботи, както и компютърните системи, нужни за техния контрол, приемане на данни от сензори и обработка на информацията.
Интерактивен дизайн е създаването на каквото и да е интерактивно преживяване. Това включва проектирането на интерактивни предмети, които могат да „общуват” с хората посредством датчици и задвижващи механизми, контролирани от софтуер вървящ на микроконтролер.