За нас 2

Начало » За нас 2

Ние се гордеем с екипа си, който е млад, позитивен и мотивиран. Съчетавайки опит и професионализъм, винаги вършим с желание дейността си на работното място. Знаем какво би било най-полезно за бизнеса Ви и предлагаме разнообразни курсови програми, с които да развиете ИТ уменията си занапред. Готови сме да бъдем полезни и със съвети, за които бихте ни потърсили. Ние сме добре организирани и екипът ни е изцяло отдаден на Вашите нужди и предпочитания.

Нашата мисия

 Ние имаме за цел да покажем на клиентите си ползата за всеки един от продуктите, които Ви предлагаме в курсовете и програмите на “ИТ Академия” АД за технологично развитие:

⇒ Дигитален маркетинг
⇒ Уеб програмиране
⇒ SEO
⇒ Социални мрежи

Предлагаме и услуги като създаване на уеб страници, цифрово архивиране, изграждане на LAN и др.
По този начин нашите продукти и услуги стават част от бъдещето, което неминуемо принадлежи на информационните технологии.

Лично отношение към всеки клиент

 Това е приоритет в нашата компания и е поставено на първо място като правило в стратегията ни. Всеки наш клиент има възможност да се свърже с човека, който работи по проекта му по всяко време и да получи достоверна информация за развитието и прогреса на възложените задачи. Заедно преодоляваме предизвикателствата на бранша и това лично отношение е много ценно за нас и нашите клиенти.

Качество на услугите

 Стремим се да осигурим качество спрямо най-високи стандарти, така че нашите клиенти да бъдат винаги доволни, за да ни търсят отново и за тях ние да бъдем най-добрият и единствен вариант.

Разумни цени

 Не винаги това е най-важното, но всеки иска най-добрата услуга, макар и малко по-евтина от тази на останалите търговци. Ние сме изключително гъвкави в ценовата си политика и тъй като можем да си позволим по-ниски цени от тези на конкурентите ни, предлагаме отстъпки за редовни клиенти.

Бързина в обслужването

Fast icon 150

 Качествената услуга, на по-ниска цена трябва да бъде съчетана и с един последен елемент – динамика при поръчката и бързото й изпълнение. Винаги търсим най-доброто съчетание за нашите клиенти: цена – качество – бързо изпълнение.
Предлагаме 24/7 обслужване за клиенти – на посочените телефони или по електронната поща.